Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2569641
21 Apr 19
Ako si profesor matematike, a tvoj učenik završi školu bez naučenih osnovnih matrmatičkih operacija, nisi obavio dobro svoj posao. Ako si profesor srpskog, a tvoj učenik završi školu nepismen i ne nauči da se negacija u 90% slučajeva piše odvojeno od glagola, onda nisi dobro obavio svoj posao. Ako si, slučajno, profesor fizičkog vaspitanja, a tvoji učenici se nisu fizički aktivirali, nego im baciš loptu da rade šta hoće pa većina sedi po klupama i priča, onda nisi dobro obavio svoj posao. Recite da pametujem, ali mnogi ljudi ne znaju šta je njihova odgovornost. Nije sve u ocenjivanju, *ebo to. Nauči nešto te ljude, zainteresuj ih, angažuj! Daj da se pronađu negde!
6707
436
94
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#167

Smuvam devojku, odvedem je kuci, skinem je, i samo sto sam poceo - vidim praljave gace na krevetu... Smuci mi se sve i oteram je napolje na keca! A onda skontam da su to ipak moje gace -.-

odobravam 1167   •   osudujem 6357   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234278   •   osuđujem 17187   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5203   •   osuđujem 1738   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2667548

Moj sin je odličan učenik. Uglavnom su to petice i četvorke, pokoja tričica i kako to već idem. Ja sam mu rekao da ako hoće da uči, neka uči, ako neće, ja ga neću tjerati. I pored svog silnog truda, h...(više)

odobravam 2163   •   osuđujem 47   •   komentari 0
Detaljnije