Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2570798
25 Apr 19
Živim i radim u Beogradu, nije da sam to hteo, ali ne mogu da u trideset i kusur budem mojima na teretu. Kako radim sa ljudima tako čujem razne naglaske i dijalekte i juče mi na šalter dođe neki lik da overi neke papire. U toku overe njemu zvoni mobilni i čujem ga kako priča na pirotskom dijalektu, a kako sam iz tog grada spuca me neka nostalgija i zamalo da briznem u plač jer mi fale i moji, i društvo, i Kej koji je divan u ovo doba godine, i pivce na stepenicama ispred ekonomske škole, i ljudi, i gužva subotom na gradskoj pijaci, i moja Tijabara, i komšika Ana koja je znala skoro svakog jutra da mi u prolazu baci jednu krem bananicu na prozor. Završim sa papirima, dam ih tom liku, on se zahvaljuje i ja mu dobacim nešto što bi samo čovek iz Pirota razumeo. Koliko se samo obradovao i bio je toliko uporan da me časti pivom da je sa mnom sedeo i čekao kraj radnog vremena ne bi li me odveo. Kad bi samo bilo posla u mom gradu ne bih se nikada selio iz njega, toliko mi fali.
5825
132
69
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#85

Nekad stvarno uzivam da slusam Justina Bibera, mogu da ga slusam satima, pogotovu pesmu Never say never. Je l sam mnogo grešan? 

odobravam 3898   •   osudujem 7634   •   komentari 346
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 233064   •   osuđujem 16195   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5171   •   osuđujem 1728   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2621598

Ne znam da li je ovo normalno i da li se drugima dešava, ali često kada se dogovaram za neki izlazak ili nešto slično, dok traju dogovori uzbuđena sam i jedva čekam, a onda odjednom kada dođe taj dan,...(više)

odobravam 2247   •   osuđujem 81   •   komentari 0
Detaljnije