Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2578250
14 May 19
U kalendaru telefona imam potsetnike već godinama za rođendane, slave, godišnjice smrti, bitne datume itd. Bukvalno ako se sa nekim malo bolje upoznam, čim čujem kad mu je rođendan upišem u potsetnik. Ne radim to što mi je zaista stalo da svakome sve čestitam, nego me je tata učio da sa svima treba održavati kontakt, da ljudi cene takve sitnice, a da nikad ne znaš kada ti ko može zatrebati. Zato se trudim da svima čestitam, da popijem kafu sa svakim sa vremena na vreme, pozovem da pitam kako su šta rade (npr. ako neko dobije posao zovem ga posle par nedelja da vidim kako mu je na novom poslu iako se nismo čuli odavno). Zbog takvog razmišljanja imam veze maltene svuda, ne čekam u redovima, mogu da završim šta god mi treba. Svestan sam da je to koristoljubljivo razmišljanje, a 90% njih pomisli kako sam se ja zaista setio da im je rođendan, ili da me stvarno zanima kako im je na novom poslu npr.
2537
767
47
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#168

Nekad kad setam i slusam muziku zamisljam da sam u spotu. I vi to radite, priznajte!

odobravam 1511   •   osudujem 85   •   komentari 43
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 232599   •   osuđujem 15811   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5159   •   osuđujem 1724   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2606007

Devojke, čim osetite da se ,,hladite", raskidajte sa momcima, nemojte im davati lažnu nadu. Polomih se oko ove moje, da bi mi na kraju rekla ,,Ti si toliko normalan da ne mogu da ti nađem jednu jedinu...(više)

odobravam 2076   •   osuđujem 107   •   komentari 0
Detaljnije