Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2581693
22 May 19
Otkad radim u dućanu , stvarno mogu reći da mrzim ljude.. Zašto nemate hladne pive u frižderu ? Zato što mi punjenje pive nije jedini posao! Jel vam kruh od danas? Ne znam ,hoćete da isprobamo tak da vam bacim jednu štrucu u glavu pa da vidimo hoće vas ubit ili onesvijestit! Dajte mi vrećicu , kaj mislite kako ću to nositi ? Boli me ona stvar kako ćete to nositi , vjerujem da je svatko dovoljno intelegentan da zna tražiti vrećicu! Stvari se ne zahtijevaju s blagajne , sve što trebate uzmete sami , moja je dužnost samo vam naplatiti nisam vam osobni asistent ! Kada se ulazi u dućan pozdravi se! Na pitanje - jeste li imali prazne boce od pive/jamnice? odgovarate sa da ili ne ,a ne sa - pa kaj me niste vidjeli da ih nosim? Ne nisam jer nemam 10 očiju i nisam u svakom trenutku fokusirana jer moram misliti na 56 stvari odjednom i još k tome paziti da netko nešto ne ukrade. I na pitanje- još nešto? isto tako odgovarate sa da ili ne, a ne da me gledate blijedo kao da sam vas tražila bubreg..
3221
4160
285
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#177

Na ispitu iz mate koristim digitron čak i za računanje 1+3 .

odobravam 1635   •   osudujem 138   •   komentari 54
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 232254   •   osuđujem 15486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5146   •   osuđujem 1723   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2596699

Najbolji ulet mi je bio kad mi je lik prišao s rečenicom:'' Oprosti, ali to su najljepše vene koje sam ikad vidio.". Na moju zbunjeno/zabavljenu facu odmah doda:" Medicinski tehničar sam, ne narkoman....(više)

odobravam 1046   •   osuđujem 64   •   komentari 0
Detaljnije