Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2581693
22 May 19
Otkad radim u dućanu , stvarno mogu reći da mrzim ljude.. Zašto nemate hladne pive u frižderu ? Zato što mi punjenje pive nije jedini posao! Jel vam kruh od danas? Ne znam ,hoćete da isprobamo tak da vam bacim jednu štrucu u glavu pa da vidimo hoće vas ubit ili onesvijestit! Dajte mi vrećicu , kaj mislite kako ću to nositi ? Boli me ona stvar kako ćete to nositi , vjerujem da je svatko dovoljno intelegentan da zna tražiti vrećicu! Stvari se ne zahtijevaju s blagajne , sve što trebate uzmete sami , moja je dužnost samo vam naplatiti nisam vam osobni asistent ! Kada se ulazi u dućan pozdravi se! Na pitanje - jeste li imali prazne boce od pive/jamnice? odgovarate sa da ili ne ,a ne sa - pa kaj me niste vidjeli da ih nosim? Ne nisam jer nemam 10 očiju i nisam u svakom trenutku fokusirana jer moram misliti na 56 stvari odjednom i još k tome paziti da netko nešto ne ukrade. I na pitanje- još nešto? isto tako odgovarate sa da ili ne, a ne da me gledate blijedo kao da sam vas tražila bubreg..
3242
4163
285
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 586   •   osudujem 425   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 233393   •   osuđujem 16441   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5181   •   osuđujem 1731   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2631827

Znači imali nešto gore nego kada ti je potrebno da ni sa kim ne razgovaraš, da samo ćutiš, a ukućani te juri po kući sa: baci veš na pranje, šta ćeš sutra za ručak, gde ćeš večeras, i bezbroj glupih p...(više)

odobravam 1271   •   osuđujem 104   •   komentari 0
Detaljnije