Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2594251
21 Jun 19
Muž i ja smo odlučili da usvojimo jednu devojčicu od 4 godine. Možemo da imamo svoje dete, ali s obzirom da nismo u situaciji da možemo gajiti više od jednog deteta - biramo da ipak usvojimo nju. Jer nam je ta devojčica osvojila srca i duše. Roditelji su je tukli od momenta kada se rodila, do njene treće godine. Kada im je dosadila i kada su se iživeli - odbacili su je u sirotište. Sasvim smo je slučajno upoznali, jer moja prijateljica radi u tom sirotištu, ali istog momenta smo pomislili: "Ovo je naše dete". Ako budemo bili u boljoj finansijskoj situaciji za par godina, svakako da ću roditi još jedno dete. Za sada, mala Jasmina sa prelepim zelenim okicama, crnom kosom i ožiljcima na licu, je naša jedina ćerka.
7114
202
110
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije