Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2598811
01 Jul 19
Radim u istom kafiću zadnjih 6 godina. Imamo jednog menadžera i jednog gazdu. Mi menadžerov posao opisujemo kao "Tu je da nam se*e i kad treba i kad ne treba." Problem je u tome što on često pređe granicu. Došao nam je jedan momak prije 5-6 mjeseci, vidi se na njemu da je sportista, nama je govorio da je išao na više borilačkih vještina i obuka o borbama, te da sad trenira kick box. Također je izgubio mlađu sestru, ali ne znamo šta je u pitanju. To sve menadžer nije znao. Danas kad nam je bila špica, kad se momak ubijao od posla, a tu ulazi menadžer i počinje standardno njegovo, al za kraj mu opsuje sestru. Momak je stao, izašao iz šanka kao da ode do magacina, i opalio njega iz sve snage. Donju vilicu mu je izvalio iz lobanje jednim udarcem. Koliko god da je morbidno, neka je, slušam kako mu psuje sve od kad je momak došao, a on samo klima glavom neće da reaguje, zaslužio je.
5523
106
56
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#168

Nekad kad setam i slusam muziku zamisljam da sam u spotu. I vi to radite, priznajte!

odobravam 1511   •   osudujem 85   •   komentari 43
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 232589   •   osuđujem 15802   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5159   •   osuđujem 1724   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2605865

Moja drugarica je prevarila muža sa njegovim drugom i ljuta je na mene jer ne podržavam to. Okej, nije ništa meni lično uradila, to je njen ljubavni život, ali šta da očekujem od osobe koja je u stanj...(više)

odobravam 1148   •   osuđujem 46   •   komentari 0
Detaljnije