Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2598811
01 Jul 19
Radim u istom kafiću zadnjih 6 godina. Imamo jednog menadžera i jednog gazdu. Mi menadžerov posao opisujemo kao "Tu je da nam se*e i kad treba i kad ne treba." Problem je u tome što on često pređe granicu. Došao nam je jedan momak prije 5-6 mjeseci, vidi se na njemu da je sportista, nama je govorio da je išao na više borilačkih vještina i obuka o borbama, te da sad trenira kick box. Također je izgubio mlađu sestru, ali ne znamo šta je u pitanju. To sve menadžer nije znao. Danas kad nam je bila špica, kad se momak ubijao od posla, a tu ulazi menadžer i počinje standardno njegovo, al za kraj mu opsuje sestru. Momak je stao, izašao iz šanka kao da ode do magacina, i opalio njega iz sve snage. Donju vilicu mu je izvalio iz lobanje jednim udarcem. Koliko god da je morbidno, neka je, slušam kako mu psuje sve od kad je momak došao, a on samo klima glavom neće da reaguje, zaslužio je.
5631
106
56
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 589   •   osudujem 425   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 233406   •   osuđujem 16448   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5182   •   osuđujem 1731   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2632214

Imam 35 godina, a i dalje izlazim u klubove. Ne napijam se, ali mi je lepo. Nemam dece, nisam udata. Ne živim po ''pravilima'' osoba koji su ograničeni kao terasa. 

odobravam 1205   •   osuđujem 200   •   komentari 0
Detaljnije