Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2598861
01 Jul 19
Otpratio sam devojku kući i pošao sam svojoj kući, natakario sam slušalice u uši i odvrnuo muziku. Sitni sati, samo što nije svanulo, a grad mali i bezbedan tako da me nikada nije bilo strah da se vraćam kasno. U daljini vidim nekog momka i devojku, momak vidno pijan tetura se i pokušava da se zadrži hvatajući devojku. Ona nešto mlatara rukama i gura ga i kako sam im se približavao skinem slušalice da vidim o čemu se radi. Ona mu viče ''marš bre stoko pijana'', on nešto mumla i vuče je ka njemu valjda u nameri da je poljubi, ona se bezuspešno otima jer je on tako stišao, kao u mengele. Priđem im, odvojim nekako devojku od njega i pokušam da mu stavim do znanja da ću ga spucati u glavu ako nastavi da joj smeta. On me gleda zbunjeno, al vidim da nema nameru da se bije i onda osetim udarac u leđa od nje. Sad se ja zbunim i naglo se okrenem, a ona mi kaže ''šta se mešaš seljačino, idi gde si pošao''. Samo se prekrstim i odem. Žene, ko će ih shvatiti.
6525
283
113
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#168

Nekad kad setam i slusam muziku zamisljam da sam u spotu. I vi to radite, priznajte!

odobravam 1511   •   osudujem 85   •   komentari 43
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 232589   •   osuđujem 15802   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5159   •   osuđujem 1724   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2605865

Moja drugarica je prevarila muža sa njegovim drugom i ljuta je na mene jer ne podržavam to. Okej, nije ništa meni lično uradila, to je njen ljubavni život, ali šta da očekujem od osobe koja je u stanj...(više)

odobravam 1148   •   osuđujem 46   •   komentari 0
Detaljnije