Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2598861
01 Jul 19
Otpratio sam devojku kući i pošao sam svojoj kući, natakario sam slušalice u uši i odvrnuo muziku. Sitni sati, samo što nije svanulo, a grad mali i bezbedan tako da me nikada nije bilo strah da se vraćam kasno. U daljini vidim nekog momka i devojku, momak vidno pijan tetura se i pokušava da se zadrži hvatajući devojku. Ona nešto mlatara rukama i gura ga i kako sam im se približavao skinem slušalice da vidim o čemu se radi. Ona mu viče ''marš bre stoko pijana'', on nešto mumla i vuče je ka njemu valjda u nameri da je poljubi, ona se bezuspešno otima jer je on tako stišao, kao u mengele. Priđem im, odvojim nekako devojku od njega i pokušam da mu stavim do znanja da ću ga spucati u glavu ako nastavi da joj smeta. On me gleda zbunjeno, al vidim da nema nameru da se bije i onda osetim udarac u leđa od nje. Sad se ja zbunim i naglo se okrenem, a ona mi kaže ''šta se mešaš seljačino, idi gde si pošao''. Samo se prekrstim i odem. Žene, ko će ih shvatiti.
6614
288
114
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#490

Po ovom sajtu pimećujem da ljudi mnoooogo više prde nego što mi mislimo..

odobravam 1213   •   osudujem 39   •   komentari 15
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235697   •   osuđujem 18458   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5259   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2897516

Svekrva mi je rekla da njen sin neće više sa se mazi kao pre i da joj nije jasno zašto je to tako, PA MOŽDA JER JE OŽENJEN I IMA 30 GODINA!

odobravam 1234   •   osuđujem 45   •   komentari 0
Detaljnije