Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2598861
01 Jul 19
Otpratio sam devojku kući i pošao sam svojoj kući, natakario sam slušalice u uši i odvrnuo muziku. Sitni sati, samo što nije svanulo, a grad mali i bezbedan tako da me nikada nije bilo strah da se vraćam kasno. U daljini vidim nekog momka i devojku, momak vidno pijan tetura se i pokušava da se zadrži hvatajući devojku. Ona nešto mlatara rukama i gura ga i kako sam im se približavao skinem slušalice da vidim o čemu se radi. Ona mu viče ''marš bre stoko pijana'', on nešto mumla i vuče je ka njemu valjda u nameri da je poljubi, ona se bezuspešno otima jer je on tako stišao, kao u mengele. Priđem im, odvojim nekako devojku od njega i pokušam da mu stavim do znanja da ću ga spucati u glavu ako nastavi da joj smeta. On me gleda zbunjeno, al vidim da nema nameru da se bije i onda osetim udarac u leđa od nje. Sad se ja zbunim i naglo se okrenem, a ona mi kaže ''šta se mešaš seljačino, idi gde si pošao''. Samo se prekrstim i odem. Žene, ko će ih shvatiti.
6602
287
114
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 589   •   osudujem 425   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 233406   •   osuđujem 16448   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5182   •   osuđujem 1731   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2632214

Imam 35 godina, a i dalje izlazim u klubove. Ne napijam se, ali mi je lepo. Nemam dece, nisam udata. Ne živim po ''pravilima'' osoba koji su ograničeni kao terasa. 

odobravam 1205   •   osuđujem 200   •   komentari 0
Detaljnije