Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2601814
09 Jul 19
Danas je komšijski pas uginuo od starosti, a ja sam tužan kao da mi je umro neki rod. Ono zbog čega tog psa svrstavam među najrođenije je događaj od pre nekoliko godina kada je upravo taj pas svojim besomučnim lajanjem sprečio požar širih razmera na krovu moje kuće. Bilo je baš hladno napolju i žena mi kaže da ne gasimo vatru u ložištu nego da pustimo da tinja kako bi ujutru ostala dovoljna količina žara da se lako opet potpali vatra u šporetu. Legnemo mi i u toku noći se zapali dimnjak. I ženu i mene dim opio toliko da smo prosto pali u komu, a kako je vatra bila sve jača izvali jednu ciglu iz dimnjaka i zahvati krovnu konstrukciju. Ja psa nisam čuo, ali ga je čuo celi komšiluk jer je toliko jako lajao i zavijao da su ljudi koji žive par stotina metara niže izašli da vide šta se dešava. Komša čiji je pas je odmah pozvao vatrogasce i srećom se sve završilo bez većih posledica. Da nije bilo tog psa žena i ja bi već odavno bili pokojni, a kuća u zgarištu.
7481
90
38
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#167

Smuvam devojku, odvedem je kuci, skinem je, i samo sto sam poceo - vidim praljave gace na krevetu... Smuci mi se sve i oteram je napolje na keca! A onda skontam da su to ipak moje gace -.-

odobravam 1167   •   osudujem 6357   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234278   •   osuđujem 17187   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5203   •   osuđujem 1738   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2667548

Moj sin je odličan učenik. Uglavnom su to petice i četvorke, pokoja tričica i kako to već idem. Ja sam mu rekao da ako hoće da uči, neka uči, ako neće, ja ga neću tjerati. I pored svog silnog truda, h...(više)

odobravam 2163   •   osuđujem 47   •   komentari 0
Detaljnije