Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2606887
24 Jul 19
Došla sam kod dečka u stan, gledali smo film, u jednom trenutku sma otišla u wc. Kad sam ušla u kupatilo videla sam crveni karmin. U tom trenutku sam bila prepunjena emocijama.. Nisam znala da li da se derem, vrištim, svađam ili plačem. Besno sam izletela iz kupatila i pitala ga šta je to koji k. On mi je rekao "Nije kao što izgleda smiri se objasni ću ti". Ja sam mu lupila šamar. Izašla sam iz stana, nisam uzela ni telefon, ni jaknu, ni novčanik, bolelo me je du*e za sve.. Plakala sam, suze mi se nisu videle od kiše.. On je trčao za mnom i kada me je stigao rekao mi je "Znam da sam milion puta bio magarac prema tebi, da me je par puta boleo k oćeš me ostaviti, da me nije bilo briga kako si, da te nisam branio kad je trebalo, da te nisam zagrlio kad ti je trebao zagrljaj, ali bio sam mlad i glup. J*beno te volim. Uhvati me sad za ruku i idemo do mog stana da se isplačemo i završimo film". Uhvatila sam ga za ruku.. Nikad nisam saznala da li me je prevario, niti me zanima, volim ga najviše na ovom f*cking svetu.
635
10796
292
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#255

Posvadjala sam se sa cimerkom i sad rolnu toalet papira nosim u sobu jer ne želim da je i ona koristi.

odobravam 4689   •   osudujem 542   •   komentari 28
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13483   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158371

Ne znam da li iko obraća pažnju na ovaj detalj, ali ja to kad primjetim kod neke djevojke, njen maksimum je friendzone. Radi se o debljini noge iznad skočnog zgloba, taj parametar određuje u potpunost...(više)

odobravam 213   •   osuđujem 1208   •   komentari 0
Detaljnije