Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2614436
07 Aug 19
Smatram da u osnovne škole treba uvesti prvu pomoć, higijenu (pravilno pranje zuba, nega tela, ishrana, seksualno obrazovanje itd), osnove domaćinstva (neke banalne popravke, osnove kuvanja..), finansijsko obrazovanje (da se deci objasni šta je štednja, šta je porez, kamata, provizija) i poznavanje saobraćajnih propisa. Isto smatram da bi deci do 14god korisnije bilo da uče predmete poput istorije/geografije preko dokumentaraca i animacija, da se za lektire uvede da imaju uslov koliko strana mora knjiga da ima ali da oni sami biraju jer bolje da pročita bilo šta nego da eskivira ono što mora. Da je bolje naučiti ih manje ali konkretno i da im to ostane doživotno nego im sipati informacije da se ispune kvote a da oni to zaborave na prvom odmoru nakon kontrolnog zadatka.
8879
294
151
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#167

Smuvam devojku, odvedem je kuci, skinem je, i samo sto sam poceo - vidim praljave gace na krevetu... Smuci mi se sve i oteram je napolje na keca! A onda skontam da su to ipak moje gace -.-

odobravam 1167   •   osudujem 6357   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234278   •   osuđujem 17187   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5203   •   osuđujem 1738   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2667548

Moj sin je odličan učenik. Uglavnom su to petice i četvorke, pokoja tričica i kako to već idem. Ja sam mu rekao da ako hoće da uči, neka uči, ako neće, ja ga neću tjerati. I pored svog silnog truda, h...(više)

odobravam 2163   •   osuđujem 47   •   komentari 0
Detaljnije