Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2614444
07 Aug 19
Kada sam imala 8 godina, često sam hranila čopor pasa iz moje ulice. Kao znak njihove zahvalnosti, svakog jutra su me čekali da me otprate do škole. Nekada se potrefi da su na istom mestu i kada se vraćam kući, pa se vraćaju sa mnom. Jednom je nepoznati čovek stao pored mene, počeo da me mazi po glavi i ispituje sve i svašta. Rekla sam mu da ne želim da me dodiruje, a on je nastavio. Počela sam da plačem. U roku od pet sekundi, čopor je bio oko mene, režeći na čoveka. Oterali su ga. Bukvalno su bili moji telohranitelji. Jednog dana je komšinica pozvala šintere i sve su ih pokupili. Otišla sam joj na vrata i mirno joj rekla: "Mrzim Vas. Mrzeću Vas zauvek", okrenula se i otišla. Sada imam 30 godina. I dalje je mrzim.
8260
151
65
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#167

Smuvam devojku, odvedem je kuci, skinem je, i samo sto sam poceo - vidim praljave gace na krevetu... Smuci mi se sve i oteram je napolje na keca! A onda skontam da su to ipak moje gace -.-

odobravam 1167   •   osudujem 6357   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234278   •   osuđujem 17187   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5203   •   osuđujem 1738   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2667548

Moj sin je odličan učenik. Uglavnom su to petice i četvorke, pokoja tričica i kako to već idem. Ja sam mu rekao da ako hoće da uči, neka uči, ako neće, ja ga neću tjerati. I pored svog silnog truda, h...(više)

odobravam 2163   •   osuđujem 47   •   komentari 0
Detaljnije