Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2617555
15 Aug 19
U telefonu svog dugogodišnjeg dečka sam stalno nalazila poruke raznih devojaka,sajtove za upoznavanje itd. Uvek mu je izgovor bio kako drug često koristi njegov telefon, a taj drug je to uvek potvrđivao, plakao i molio me da mu poverujem i da ne uništavam vezu sa tako "divnim čovekom", plus što ću zbog njegove gluposti povrediti dvoje odrasle dece iz njegovog prvog braka i da će svi troje ostati na ulici jer samo ja radim i finansijski zavise od mene. Da bih došla do kraja tog začaranog kruga sve te brojeve sam upisala u svoj telefon i svaku ponaosob pozvala, opisala svog dečka, rekla da nisam besna na njih jer smo pre par dana raskinuli, ali da ih zovem iz dobre namere da se testiraju na AIDS, jer sam ga zbog njegovih afera i ja dobila, a da dugo nisam znala(laž). Sve su paničile, plakale i priznale da su spavale sa njim, jer ih je plaćao (MOJIM) novcem. Razgovore sam snimila, njemu poslala i odselila se. On ne prestaje da zove, preti, moli, kune.. Ali sa njim više ni za živu glavu..
6601
196
66
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 589   •   osudujem 425   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 233406   •   osuđujem 16448   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5182   •   osuđujem 1731   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2632214

Imam 35 godina, a i dalje izlazim u klubove. Ne napijam se, ali mi je lepo. Nemam dece, nisam udata. Ne živim po ''pravilima'' osoba koji su ograničeni kao terasa. 

odobravam 1205   •   osuđujem 200   •   komentari 0
Detaljnije