Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2623415
28 Aug 19
Sa tri godine su me biološki roditelji ostavili. Majka jer nije imala sredstava, a otac je imao drugu porodicu. Ceo život imam strah od toga da budem druga. Sa 9 godina umrla je moja najveća podrška i inspiracija u životu, moja baka Bosiljka. Svet se rušio. Svet se rušio i sa 12, kada mi je umro otac jer zbog silnih loših trenutaka u detinjstvu, ostale su traume i nemogućnost da se sećam lepih trenutaka. Preminuo je, bez da je ikada pokušao da objasni zašto je uradio to što je uradio. Od svoje 3.godine živim u drugoj porodici. Oni su me naučili skromnošću, naučili su me da budem čovek. Nisam nikada tražila previše. Svet nije imao razumevanja za mene od malena. Najveća mi je sreća kada vidim u očima ponos moje majke i oca jer su uspeli da naprave od mene čoveka. Mrzim novac, jer sam zbog njega izgubila mnogo, ali sam obećala da ću da radim da im stvorim lagodnu starost. Oni su zaslužili mnogo više. Nadam se da će jednog dana ovo pročitati i shvatiti da su mi oni porodica i da ih volim. Hvala Vam mama i tata!
5567
122
31
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 589   •   osudujem 425   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 233406   •   osuđujem 16448   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5182   •   osuđujem 1731   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2632214

Imam 35 godina, a i dalje izlazim u klubove. Ne napijam se, ali mi je lepo. Nemam dece, nisam udata. Ne živim po ''pravilima'' osoba koji su ograničeni kao terasa. 

odobravam 1205   •   osuđujem 200   •   komentari 0
Detaljnije