Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2625794
02 Sep 19
Rodila sam se prije 20 godina. Nisam birala ni majku ni oca, oni su mi sami dodjeljeni. Moja majka je bila liječena, ali neizlječena narkomanka. Otac kad je čuo da mi je majka trudna bez razmišljanja je otišao i nikad ga nisam vidjela ni upoznala. Kad sam se rodila moja majka nije bila u stanju brinuti se za mene, ne zato što nije htjela nego zato što nije mogla. Patila je od shizofrenije i bipolarnog poremećaja. Bila je tu cijelo vrijeme, ali kao da nije. Odgojili su me baka i djed s kojima i dan danas živim. Kad sam imala 14. Dakle srž puberteta moja majka je sebi oduzela život i osjećala sam se kao da je nestalo dio mene. Potpuno shrvana životom i stvarima koje sam vidila i doživjela nastavila sam dalje. Upisala sam srednju školu, završila je i sada sam na faksu. Naučila sam da u životu samo treba biti pozitivan. Osmjeh ne skidam s lica. Zahvalna sam Bogu što je baš mene izabrao za ovo. Zahvalna sam baki i djedu na svemu što sam danas. Ljudi samo se smijte i uživajte u životu!
6818
163
57
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije