Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2627838
09 Sep 19
Pre 5 godna izgubio sam mlađu sestru u saobraćajnoj nesreći. Ceo moj svet je stao. Ona je bila tip osobe koju morate da primrtite. Bila je jako pametna i lepa. Bila je na masteru, a preko leta dok je još studirala radila je u inostranstvu kako bi sebi kupila auto. Imala je plave oči i palavu kovrdžavu kosu i uvek je bila nasmejana. Imala je vremena i za mene i za celu porodicu svima je pomogala. Sve je bilo ok do tog dana kada je sa onim autem što je kupila išla autoputem i ne njenom krivicom poginula. Srce me boli dok ovo pišem ali moram. Našu kuću roditelji su napustili jer je bilo previše uspomena, a ja sam ostao da živim tu. Moja dugogodišnja devojka je htela da se useli od mene i ja sam pristao. Danas kad sam se vraćao sa posla zatekao sam je u sobi moje sestre kako bace njene stvari i cepa njene slike. Ona moju sestru nije stigla da upozna, a toliko je mrzi da je neverovatno. Odmah sam je izveo iz sestrine sobe i izbacio iz kuće. Moja sestra je bila anđeo i nije zaslužila to.
6542
230
122
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 450   •   osudujem 1380   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234685   •   osuđujem 17518   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5221   •   osuđujem 1740   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2844225

Nervira me to što od nas 250 na katedri, samo je nas 30ak položilo kolokvijum iz jednog predmera, pa je onda bio popravni kolokvijum sa sličnim pitanjima kao na prethodnom, i 90% onih koji su pali prv...(više)

odobravam 1412   •   osuđujem 733   •   komentari 0
Detaljnije