Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2628796
11 Sep 19
Dijagnostilovana mi je blaga distrofija na desnom oku pri rođenju. Sa mesec dana su me operisali doktori u Svetom vidu i operisali su levo oko koje je bilo zdravo. Izvadili su kapsulu na kojoj stoji sočivo i sa njom i rožnjaču. Ostala sam slepa. Nakon toga su moji roditelji saznali za rusku bolnicu "Fjodorov" koja ima odsečak u Novom Sadu- "Eliksir". Poslsli su me u Moskvu sa moja 2 meseca, pa sa 6, pa sa godinu i po i na kraju sa 3. Rekli su da je to to. Godinama sam išla na terapije. Videla sam 3% na desno oko, ali na levo ništa. Nosila sam naočare, išla u redovnu školu, bila đak generacije i sada upisala fakultet. Prošle godine su mi rekli da mogu pokuśati da mi urade keratoplastiku (presade rožnjaču) , ali da ne mogu garantovati boljitak. Rizikovala sam, htela sam samo da osetim kako je to videti na oba oka bar na tren. Operisali su me. Kada sam skinula flaster, videla sam-na oba oka. Mislim da nikada u životu nisam toliko plakala-od sreće, naravno
10438
129
92
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#145

Danas su se roditelji drali na mene jer sam dosla kuci posle 1 ujutru sa rodjendana. Imam 30 godina. :-/

odobravam 782   •   osudujem 1678   •   komentari 66
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 233973   •   osuđujem 16916   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5200   •   osuđujem 1736   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2654795

Ja sam ona mutava cura koju je šef pitao da odemo na kafu a ja nisam shvatila. E pa uputim se ja danas na kraju radnog vremena u njegovu kancelariju. Stojim ispred vrata i mentalno se pripremam da kuc...(više)

odobravam 1335   •   osuđujem 41   •   komentari 0
Detaljnije