Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2628796
11 Sep 19
Dijagnostilovana mi je blaga distrofija na desnom oku pri rođenju. Sa mesec dana su me operisali doktori u Svetom vidu i operisali su levo oko koje je bilo zdravo. Izvadili su kapsulu na kojoj stoji sočivo i sa njom i rožnjaču. Ostala sam slepa. Nakon toga su moji roditelji saznali za rusku bolnicu "Fjodorov" koja ima odsečak u Novom Sadu- "Eliksir". Poslsli su me u Moskvu sa moja 2 meseca, pa sa 6, pa sa godinu i po i na kraju sa 3. Rekli su da je to to. Godinama sam išla na terapije. Videla sam 3% na desno oko, ali na levo ništa. Nosila sam naočare, išla u redovnu školu, bila đak generacije i sada upisala fakultet. Prošle godine su mi rekli da mogu pokuśati da mi urade keratoplastiku (presade rožnjaču) , ali da ne mogu garantovati boljitak. Rizikovala sam, htela sam samo da osetim kako je to videti na oba oka bar na tren. Operisali su me. Kada sam skinula flaster, videla sam-na oba oka. Mislim da nikada u životu nisam toliko plakala-od sreće, naravno
9986
124
91
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 589   •   osudujem 425   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 233406   •   osuđujem 16448   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5182   •   osuđujem 1731   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2632214

Imam 35 godina, a i dalje izlazim u klubove. Ne napijam se, ali mi je lepo. Nemam dece, nisam udata. Ne živim po ''pravilima'' osoba koji su ograničeni kao terasa. 

odobravam 1205   •   osuđujem 200   •   komentari 0
Detaljnije