Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2628930
10 Sep 19
Pre dve godine jedan učenik sa fakulteta koji je iz mog predmeta imao loše ocene se zabavljao sa mojom ćerkom, uhvatio se nje jer misli otac joj je profesor, pa će položiti. Propratio sam tu vezu, to su bili pokloni, lepe reči, izlasci, vođenje u bioskop, u luksuzne restorane, ma to je bila veza kakvu svakav mladi par sanja. Nije mi se to u samom startu sviđalo, znate onaj roditeljski instinkt da tu nešto nije u redu. Bio sam i u pravu, kad sam ga video slučajno u jednom parku sa nekom drugom devojkom, a tek kad sam ga oborio. Jao da ste videli reakciju, a posle svega toga on više nije poznavao moju ćerku. Kada mu je to propalo i kad je shvatio da mora da se uzme knjiga u šake i da se uči i kad je položio kod mene, pred svima koji su isto bili na popravnom sam ga ponizio uz reči ''Bravo (ime) , drago mi je da si shvatio da za dobru ocenu nije dovoljno da se spanđaš sa ćerkom profesora, nego da učiš'', hahahahaha kakvu je facu napravio ja mislim da je poželeo da ga proguta crna zemlja.  
1930
846
105
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 450   •   osudujem 1380   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234685   •   osuđujem 17518   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5221   •   osuđujem 1740   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2844225

Nervira me to što od nas 250 na katedri, samo je nas 30ak položilo kolokvijum iz jednog predmera, pa je onda bio popravni kolokvijum sa sličnim pitanjima kao na prethodnom, i 90% onih koji su pali prv...(više)

odobravam 1412   •   osuđujem 733   •   komentari 0
Detaljnije