Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2629946
11 Sep 19
Želio sam postati otac, djevojka mi je bila trudna. Bio sam najsrećniji čovjek kad sam saznao da ćemo dobiti našeg mališana, i ona je. Koliko je lijepo saznanje da ćeš postati otac, to nema cijenu. Toliko sreće nije postajalo u datom trenutku na ovom svijetu. Ali, sve je krenulo naopako. Ponedjeljak je bio, trebala je na pregled. Noć prije, nisam mogao oka skopiti kao da je nešto slutilo da će loše da se desi. I desilo se, je*ena noć mi je naslutila. Ujutro kad sam se probudio, očekivao sam poruku kako nam je sve ok sa bebom i da trudnoća napreduje svojim tokom. Nažalost, nisam dobio tu poruku već onu najgoru - da naše bebe nema više, da joj je srce prestalo kucati. Od tog dana mi se život srušio, djevojka mi je okrenula leđa, ostavila me, nije mi htjela biti podrška, rekla mi je kako je samo bol veže za mene nakon svega. Koliko tuge, plača i boli mi donosi svaki ponedjeljak, ne možete ni zamisliti. Zato čuvajte se, volite se i poštujte, dok još uvijek možete! 👼❤
2562
311
53
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 450   •   osudujem 1380   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234685   •   osuđujem 17518   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5221   •   osuđujem 1740   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2844225

Nervira me to što od nas 250 na katedri, samo je nas 30ak položilo kolokvijum iz jednog predmera, pa je onda bio popravni kolokvijum sa sličnim pitanjima kao na prethodnom, i 90% onih koji su pali prv...(više)

odobravam 1412   •   osuđujem 733   •   komentari 0
Detaljnije