Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2635598
26 Sep 19
Na mom fakultetu se svaki rok izvlači drugi profesor (medicina je u pitanju). Tako da prolaz pored toga što naučiš dobro zavisi i od toga kod kog si profesora. Izvukla ja strogu profesorku i izađem skroz spremna na ispit ubeđena proći ću i dobiću lepu ocenu. Počnem da pričam svoja pitanja samo me zaustavlja i postavlja podpitanja na koja sam tačno odgovorila al me žena očigledno ne sluša, samo me odmerava kako sedim i šta sam obukla. Postavi mi jedno pitanje na koje sam tačno odgovorila i tu odmah kaže- koleginice to nije tačno, vi apsolutno ništa ne znate, kako vi mislite da studirate medicinu, mene je sramota da vas slušam. Totalno me ponizi žena i ja počnem da sumnjam u sebe dal ja zaista znam taj predmet. Izađem nakon nedelju dana na isti ispit ali druga profesorka. Prošeta me kroz celo gradivo, nema šta me nije pitala, i teoriju i kliniku i van knjige ma apsolutno svašta. Da mi 10, kaže da sam najbolje odgovarala od svih u tom roku. A ja obnavljala nisam ništa od prošlog roka...
6187
117
77
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#165

Kad god cuvam bebu sam kuci, pojedem joj dorucak. Ionako place stalno, a kome ce da se zali?

odobravam 1738   •   osudujem 9211   •   komentari 65
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578699   •   osuđujem 12750   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5405   •   osuđujem 1794   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3104150

Kada sam saznao da mi žena čeka devojčicu bio sam najrazoračareniji čovek na svetu. I još uvek je taj osećaj isti iako je malo oslabio jer ne mogu ništa da promenim ali nijednog trenutka nisam dozvoli...(više)

odobravam 158   •   osuđujem 4488   •   komentari 0
Detaljnije