Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2641757
09 Oct 19
Moj muž ima trogodišnjeg sina iz prethodne veze kojeg viđa vikendima i za vreme naših odmora. Meni je taj dečak zaista drag, ali je veoma ljubomoran jer je do nedavno gotovo uvek bio sam sa svojim tatom. To ide do te mere da frkće na bilo kakav moj gest, udara me po rukama, kada sedi iza mene u autu šutira sedište. Nikada mu se nisam obratila povišenim tonom, jer ja na to nemam pravo. Naprotiv, uvek mu kupim neku igračku, brinem se o njemu. S druge strane, moj muž ne radi ništa da on prekine sa takvim ponašanjem, sem ako ja eksplicitno spomenem, ali onda se nastavlja isto. Tokom letnjeg odmora koji smo proveli zajedno, kada on izrazi želju da sedi do oca, oni sede preko puta mene. Tokom svake noći se probudi i plače i onda spavamo svo troje zajedno tako što je meni muž okrenut leđima. Na kraju smo se posvađali zbog toga, i mene je muž optužio da sam ljubomorna. Zaista smatram ovo velikom uvredom.
2903
248
119
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#177

Na ispitu iz mate koristim digitron čak i za računanje 1+3 .

odobravam 1643   •   osudujem 139   •   komentari 54
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 233688   •   osuđujem 16664   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5190   •   osuđujem 1732   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2643646

Imam ogromno čelo i to mi stvara veliki kompleks. Ne mogu sebe da zamislim sa šiškama ali ne znam ni šta da radim sa ovim aerodromom na glavi. Pomalo zavidim ljudima koji imaju "normalno" čelo... ...(više)

odobravam 1049   •   osuđujem 78   •   komentari 0
Detaljnije