Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2653423
08 Nov 19
Mislila sam da moj šef ne može da me smisli, nekoliko puta sam se izblamirala pred njim zbog svoje mutavosti. On je mlad samo 5 godina stariji od mene ali je jako sposoban, strog, ozbiljan. Jednom ja pustila muziku u kancelariji, nije bilo nikoga, dok sam gledala neke papire igrala sam u mjestu kao idiot. Kada sam se okrenula vidim šefa da me gleda šokirano. Odmah sam ugasila muziku ali on je samo prošao pored mene nije mogao ni u oči da me pogleda. Onda sam se jednom saplela u štiklama i kako sam padala njega sam udarila laktom u usnu i imao je modricu nedelju dana, ni tada nije htio sa me pogleda u oči, čak ni kada sam se izvinjavala. Ima puno takvih situacija i čudila sam se kako još nisam dobila otkaz zbog svoje mutavosti... dok danas na pauzi on nije prišao, jedva me pogledao u oči i pitao me je "Da li želiš da odemo na kafu". Pošto sam glupa i nisam shvatila rekla sam "Ja već pijem kafu". On se pogubio i okrenu se brzo i otišao. Tek kasnije sam shvatila da me pitao da izađemo.
6228
197
66
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 450   •   osudujem 1380   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234685   •   osuđujem 17518   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5221   •   osuđujem 1740   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2844225

Nervira me to što od nas 250 na katedri, samo je nas 30ak položilo kolokvijum iz jednog predmera, pa je onda bio popravni kolokvijum sa sličnim pitanjima kao na prethodnom, i 90% onih koji su pali prv...(više)

odobravam 1412   •   osuđujem 733   •   komentari 0
Detaljnije