Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2656629
15 Nov 19
Ja sam ona koja se za svoju sreću izborila tako što se umešala u tuđu vezu jer sam bila zaljubljena u svog sadašnjeg muža. Znala sam da ima dugu vezu i da je za mesec-dva venčanje, znala sam i da se ludo vole, znala sam i da je to veliki greh. Celu noć sam razmišljala o svemu i shvatila sam da sam ipak sebi najpreča i da ne bih mogla da preživim da ga vidim kako se njoj zaklinje na večnu ljubav. Bila je neka proslava i srela sam ga u kafiću, bio je sa društvom, poprilično pripit. Iskoristila sam to i to veče završila sa njim kod mene. Kada je zaspao napravila sam par selfija za svaki slučaj. Priznala sam mu da sam dugo zaljubljena u njega i da želim da nam da šansu. Njegova devojka je saznala za nas i ostavila ga je. Kroz dve nedelje, test je pokazao dve crtice i evo sada, tri godine posle, on, naša ćerkica i ja živimo kao porodica. Znam da ćete da me osudite i napljujete, ali ja sam srećna i uživam u našem malom univerzumu. Volim te Đole više od života.
592
8333
222
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#361

žensko sam i masturbiram

odobravam 3671   •   osudujem 690   •   komentari 206
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577371   •   osuđujem 10829   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5328   •   osuđujem 1769   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3012871

Otac mog sina me ostavio kad sam bila trudna. Prethodno mi je pokupio sav novac i više se nije javio. Ali karma je čudo, evo sad ja uživam sa sinom na moru a on radi na građevini da plati svoje dugove...(više)

odobravam 1384   •   osuđujem 63   •   komentari 0
Detaljnije