Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2657944
18 Nov 19
Obožavam i cijenim svoju majku, baš zbog toga što nije klasična balkanska majka. Nikada mi nije usađivala krivicu na konto "šta sam ja sve za tebe uradila". Kad je pitam kako je prošla užas porođaja, ona u šali kaže da joj je to najlakši dio. Nikada me nije jurila i očekivala da nešto postignem, vjerovala je u mene i npr. za školu, većina đaka koji su bili dobri su imali one ospesivne majke koje bi vrištale ili na njih ili na profesore kad dobiju 4, moja je samo bila sretna ako ide dobro i pružala mi emotivnu podršku ako ima neki problem. Kasnije, oko momaka, društva, školovanja, nikada mi nije nametala neke svoje jake stavove, samo me savjetovala iz svog iskustva i učila kako da čitam situacije, i kako da reagujem. Više mi je dozvolila da se formiram kako ja kroz odrastanje zaključim da treba. Nije tip "majka lavica", više mi je kao prijateljica, i iako neke teorije kažu da to nije dobro, ja mislim da ne bih mogla sa drugim tipom majke i da ne bih bila ovako samostalna i pronicljiva da nije bilo tako.
6212
122
59
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#361

žensko sam i masturbiram

odobravam 3671   •   osudujem 690   •   komentari 206
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577371   •   osuđujem 10829   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5328   •   osuđujem 1769   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3012871

Otac mog sina me ostavio kad sam bila trudna. Prethodno mi je pokupio sav novac i više se nije javio. Ali karma je čudo, evo sad ja uživam sa sinom na moru a on radi na građevini da plati svoje dugove...(više)

odobravam 1384   •   osuđujem 63   •   komentari 0
Detaljnije