Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2657944
18 Nov 19
Obožavam i cijenim svoju majku, baš zbog toga što nije klasična balkanska majka. Nikada mi nije usađivala krivicu na konto "šta sam ja sve za tebe uradila". Kad je pitam kako je prošla užas porođaja, ona u šali kaže da joj je to najlakši dio. Nikada me nije jurila i očekivala da nešto postignem, vjerovala je u mene i npr. za školu, većina đaka koji su bili dobri su imali one ospesivne majke koje bi vrištale ili na njih ili na profesore kad dobiju 4, moja je samo bila sretna ako ide dobro i pružala mi emotivnu podršku ako ima neki problem. Kasnije, oko momaka, društva, školovanja, nikada mi nije nametala neke svoje jake stavove, samo me savjetovala iz svog iskustva i učila kako da čitam situacije, i kako da reagujem. Više mi je dozvolila da se formiram kako ja kroz odrastanje zaključim da treba. Nije tip "majka lavica", više mi je kao prijateljica, i iako neke teorije kažu da to nije dobro, ja mislim da ne bih mogla sa drugim tipom majke i da ne bih bila ovako samostalna i pronicljiva da nije bilo tako.
6160
121
58
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#85

Nekad stvarno uzivam da slusam Justina Bibera, mogu da ga slusam satima, pogotovu pesmu Never say never. Je l sam mnogo grešan? 

odobravam 3912   •   osudujem 7649   •   komentari 346
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234306   •   osuđujem 17210   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5203   •   osuđujem 1738   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2668383

Trebalo je da počnemo da živimo zajedno ali ja sam rekla da se ne osećam prijatno da živim sa dve mačke i psom u jednosobnom stanu, da ih ostavi kod roditelja koji imaju veliku kuću i dvorište. Raskin...(više)

odobravam 2057   •   osuđujem 300   •   komentari 0
Detaljnije