Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2658894
20 Nov 19
Jednu scenu nikada neću zaboraviti. Prvi put sam pošao kući kod drugara iz osnovne. Mi sjedimo u kuhinji sa njegovom majkom i ulazi njegov otac. Kreće da viče nešto na nas (ne sjećam se razloga). Drugova majka pokušava da nas skloni od njega, govori mu da nas ostavi na miru. Muž joj udara šamar, zatim je vuče za kosu. Kreće da je šutira i davi dok nas dvojica stojimo ukočeni od straha. Njegova majka onako uplakana nam govori da izađemo napolje. Mi poslušamo. Čak i ispred kuće se čuje njen plač. Pitam druga zašto se njegovi tuku. On kaže da je to normalno i da svi u braku tako to rade. Kažem mu da se moji nikada ne tuku i da čak moj otac nije nikada ni povisio ton na moju majku. Drug mi nije vjerovao mislio je da lažem jer on prosto to nije mogao da zamisli. Mislim ponekad o njemu, kako je njemu to bilo normalno i obuzme me velika tuga. Žao mi je što nisam bio pametniji da pozovem policiju ali bio sam samo klinac.
6191
82
54
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#165

Kad god cuvam bebu sam kuci, pojedem joj dorucak. Ionako place stalno, a kome ce da se zali?

odobravam 1733   •   osudujem 9123   •   komentari 65
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235885   •   osuđujem 18638   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5268   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2907583

Počeo sam da snimam na YouTubu, vlogove, unboxing, prankove itd... I stvarno se trudim, ali hejt komentara ima previše... Ne znam šta da radim, da li da nastavim ili da se povučem...

odobravam 1046   •   osuđujem 185   •   komentari 0
Detaljnije