Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2659220
20 Nov 19
Roditelji supruga se stalno mešaju u sve, od izbora garderobe do školovanja dece, stvarno ne mogu više, pre neki dan je muž (ima ovlašćenje) podigao moju platu, nije me ni pitao, dao tati i mami da oni kupe deci garderobu. Poludela sam, otišla do njih uzela svoj novac, bukvalno otela, njemu ukinula sva ovlašćenja i kupila svojoj deci šta sam htela. Kad su došli kod nas svemu su našli manu, samo sam ih pogledala i rekla da ako im se ne sviđa kupe bolje od svog novca, na šta su oni odgovorili, pa ja njima... Pale su i teške reči, a muž je već 3 dana kod njih i teši ih, promenila sam bravu i ne može da uđe u kuću. Nek ide kod tatice i mamice, kad je posle svađe tešio njih umesto decu i ženu, a svi smo se potresli, jer više ne mogu da ih trpim posebno kad počnu sa tim da smo mi Srbi ovakvi ili onakvi, kakvi god da smo ne može mi se niko mešati u porodicu, a onaj slabić nek se seli kod mame ako mu ne valja, kad već 3 dana ne pita za dete koje je bolesno, važno mamu da uteši...
7805
212
116
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#85

Nekad stvarno uzivam da slusam Justina Bibera, mogu da ga slusam satima, pogotovu pesmu Never say never. Je l sam mnogo grešan? 

odobravam 3912   •   osudujem 7649   •   komentari 346
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234306   •   osuđujem 17210   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5203   •   osuđujem 1738   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2668383

Trebalo je da počnemo da živimo zajedno ali ja sam rekla da se ne osećam prijatno da živim sa dve mačke i psom u jednosobnom stanu, da ih ostavi kod roditelja koji imaju veliku kuću i dvorište. Raskin...(više)

odobravam 2057   •   osuđujem 300   •   komentari 0
Detaljnije