Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2661405
26 Nov 19
Realnost autobuske linije Srbija-Austrija. Ulazim u bus na dogovorenom mestu. U autobusu nema mesta, jer pored ljudi "sede" njihove torbe. Vrtim se da vidim hoće li neko pogledati ka meni da upitam mogu li sesti, ali nešto im je svima toliko privuklo pažnju na ulici da me uopšte ne primećuju. Vozač dolazi, kao da zna, i govori starijoj gospođi da skloni kesu da ja sednem. Ona očito nesrećna što je "odabrana", komentariše: "Ima ona usta, što nije pitala"! Divno društvo za narednih 6 sati. Kako stižemo na granicu i policajac uđe u bus, kreću idiotski glasni komentari na račun čekanja i procedure, koji bi nas mogli osuditi na kompletan pretres autobusa. Čovek prekoputa cirka peto pivo dok stižemo do Budimpešte, sada prelazi na rakiju i stojeći usred prolaza drži govor o korumpiranosti vlade. 3 puš-pauze po 5 min traju po 20. Pred Bečom jedan čovek skuplja boks cigara koji je još pred granicom razdelio među putnicima, tri kutije su nestale. Ali sve je to podnošljivo uz zaglušujuću kafansku muziku.
5828
242
112
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije