Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2661405
26 Nov 19
Realnost autobuske linije Srbija-Austrija. Ulazim u bus na dogovorenom mestu. U autobusu nema mesta, jer pored ljudi "sede" njihove torbe. Vrtim se da vidim hoće li neko pogledati ka meni da upitam mogu li sesti, ali nešto im je svima toliko privuklo pažnju na ulici da me uopšte ne primećuju. Vozač dolazi, kao da zna, i govori starijoj gospođi da skloni kesu da ja sednem. Ona očito nesrećna što je "odabrana", komentariše: "Ima ona usta, što nije pitala"! Divno društvo za narednih 6 sati. Kako stižemo na granicu i policajac uđe u bus, kreću idiotski glasni komentari na račun čekanja i procedure, koji bi nas mogli osuditi na kompletan pretres autobusa. Čovek prekoputa cirka peto pivo dok stižemo do Budimpešte, sada prelazi na rakiju i stojeći usred prolaza drži govor o korumpiranosti vlade. 3 puš-pauze po 5 min traju po 20. Pred Bečom jedan čovek skuplja boks cigara koji je još pred granicom razdelio među putnicima, tri kutije su nestale. Ali sve je to podnošljivo uz zaglušujuću kafansku muziku.
5781
242
112
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#85

Nekad stvarno uzivam da slusam Justina Bibera, mogu da ga slusam satima, pogotovu pesmu Never say never. Je l sam mnogo grešan? 

odobravam 3912   •   osudujem 7649   •   komentari 346
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234306   •   osuđujem 17210   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5203   •   osuđujem 1738   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2668383

Trebalo je da počnemo da živimo zajedno ali ja sam rekla da se ne osećam prijatno da živim sa dve mačke i psom u jednosobnom stanu, da ih ostavi kod roditelja koji imaju veliku kuću i dvorište. Raskin...(više)

odobravam 2057   •   osuđujem 300   •   komentari 0
Detaljnije