Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2661774
28 Nov 19
Za godinu i po dana veze nikada dečku nisam dirala telefon niti tražila da mi pokazuje poruke i slično, nekako sam prosto dala sebi taj luksuz da mu verujem i nisam htela da ga proveravam nikada. Pre neko veče došao je da prespava kod mene, zaspao je pre mene a mene kao da je uhvatio neki nemir, okrećem se i ne mogu da zaspim, ne mogu da budem mirna prosto. Tu ja dođem u iskušenje da mu pogledam telefon. Da skratim priču otključala sam ga jedva, uđem u poruke na Instagramu kad imam i šta da vidim. Prepiska seksualnog sadržaja sa nekom devojkom, vidno joj se upucavao, udeljivao komplimente i tražio joj da se vide. Znam da nikada ne briše poruke i to je bila jedina prepiska koju sam našla u tom kontentu koja je nastala taj dan. Ujutru sam ga samo zamolila da mi se ne obraća više i da je među nama gotovo. Mi žene stvarno imamo neki instikt za te stvari i umemo da osetimo kad nešto nije kako treba, a tad sam se po prvi put na svojoj koži uverila u to.
6426
291
178
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#245

Radim u hotelu na recepciji, i stalno kada mi prostitutke daju dokument, trazim ih na faceu, i dodajem.

odobravam 8603   •   osudujem 4033   •   komentari 32
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234666   •   osuđujem 17501   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5221   •   osuđujem 1740   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2843624

Jedan od najboljih drugova mi javi kako je čuo da u jednom lokalnom kafiću najavljuju živu svirku za to veče i da organizujem ekipu da odemo. Kako nam je taj kafić ''dnevna varijanta'' i volimo da svr...(više)

odobravam 2244   •   osuđujem 138   •   komentari 0
Detaljnije