Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2663532
03 Dec 19
Sa 25 godina sam ostala udovica sa bebom od 4 meseca. Od tada se sve promenilo iz korena. Život mi se pretvorio u konstantne odlaske kod psihologa, borbu sa traumom i pokušaje da budem jaka za svoju ćerku kojoj treba psihički stabilna majka. Poslednje što mi je trebalo u takvoj situaciji su nove veze i muškarci, ali mojoj okolini to nije bilo jasno. Godinama nisam ni želela ni mogla da budem sa nekim. Ali pritisak okoline je bio grozan, sa sve onim "mlada si, prebolećeš, nemoj da ostaneš sama, nađi drugog, biće ti lakše, budi bilo s kim" pa agresivno nabacivanje njihovih poznanika i rođaka. Najbolje mi je bilo samoj. Pokušava sam kasnije u životu, ali ni sa kim nisam uspela da se povežem i nisam ni želela da pokušavam više. Imam 48 godina, ni sa kim nisam bila od 25. i ne ne dostaje mi muškarac u životu. Okolina me sažaljeva i teraju me da budem sa bilo kim. Zašto ljudima to toliko smeta? Ako se desi sa nekim - super, ako ne, nikom ništa. Zašto bih pokušavala nešto na silu?
6781
116
64
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije