Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2671745
23 Dec 19
U toku jednog razgovora rekla sam dečku da se desi da osetim seksualnu tenziju između mene i najboljeg druga, ali da svakako nikad ništa među nama nije bilo niti će biti jer znamo da povučemo granicu i znamo da nismo jedno za drugo. Dečko je tada napravio scenu kakvu ja nikad ni od koga nisam doživela. Sve se promenilo od tog razgovora. Prvo mi je pravio ljubomorne scene kad god bih se čula ili videla sa drugom, vređao me i podbadao, a onda je i to prestao. Postao je hladan prema meni, retko se čujemo i viđamo, vidim da nam se smeši raskid... Žao mi je samo što zbog naivne iskrenosti prolazim kroz ovaj pakao. Mislila sam da je dovoljno razuman i zreo da me razume...  
690
8681
200
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije