Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2671789
23 Dec 19
Danas kad sam došao sa fakulteta stavio sam vodu za čaj da provri. Izašao sam iz kuhinje, nekih dva sata sedeo za kompjuterom, otišao da se vidim s društvom na dva sata, vratio se kući i još pola sata sedeo za kompom. Ulazim u kuhinju, zatičem usijanu ringlu, džezva prazna, držač za džezvu krenuo da se krivi... Isto tako prošle zime popeo sam se na sprat kuće koji inače ne koristim i ukljčio TA peć, kao da malo zagreje prostor da ne smrzne, i potpuno zaboravio na to. Ukratko na kraju meseca na računu ogromna količina potrošene struje. Odem na sprat i umalo da se roknem! Kabl pregoreo, utičnica se istopila, garež oko utičnice i neispravan termostat. Sva sreća pa je osigurač ispravan inače bi se zapalile i instalacije. Poruka za one koji se tri puta vraćaju da provere jesu li isključili ringlu: samo napred, bolje i pet puta da se vraćate nego da vas čista sreća spašava! A i ja sad razmišljam da počnem s tim...
5853
370
114
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 450   •   osudujem 1380   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234685   •   osuđujem 17518   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5221   •   osuđujem 1740   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2844225

Nervira me to što od nas 250 na katedri, samo je nas 30ak položilo kolokvijum iz jednog predmera, pa je onda bio popravni kolokvijum sa sličnim pitanjima kao na prethodnom, i 90% onih koji su pali prv...(više)

odobravam 1412   •   osuđujem 733   •   komentari 0
Detaljnije