Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2672078
25 Dec 19
Moje džentlmenstvo se završilo u petoj godini života, lokacija menza vrtića ''Prvi Maj''. Jedna Jana koja mi se tada mnogo sviđala je namerno prosula neku čorbu na pod i kada je vaspitačica sva besna došla da vidi ko se to bahati ja sam se dobrovoljno prijavio kao krivac da ne bi ona izvukla deblji kraj. Vaspitačica me nije tukla, ali me je izolovala od sve dece i zvala moje roditelje, a kako je sam vrtić u sklopu nekadašnje istoimene fabrike, mama je došla za dva minuta jer je radila u toj fabrici. Tukla me je skoro do kuće, a kada se tata vratio i on mi je pokazao svoga boga. Tu otprilike prestaje moje požrtvovanje prema ženama i od tada se više nigde ne javljam kao dobrovoljac niti stajem u nečiju zaštitu.
5001
834
68
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije