Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2672094
23 Dec 19
Leto, malo prošlo deset sati ujutru, napolju nesnosna vrućina nakon noćne kiše a kum i ja se popeli na obližnju planinu, uvukli se u divljinu i beremo pečurke. Kum me zaustavi i kaže da oslušnem, stvarno se čuje kao da neko stenje i mi koliko smo mogli tiše krenemo prema zvuku. Na nekih stotinak metara dalje naletimo na momka i devojku u sred ''radnje''. Popeo se đuvegija na nju i bambusa junački. Mladi kamperi pa se zaigrali, sigurno nisu mislili da će bilo ko kročiti u divljinu ujutru. Kumu visi onaj pakosni osmeh na uglovima usana, a kada to uradi znam da smera neku gadost. Uzeo je motku i odjednom izleteo ispred njih sa rečima ''prostaci jedni, zar u šumi gde mogu životinje da vas vide, sram vas bilo''. Đuvegija je vrisnuo jače od devojke i toliko se upalšio da je onako golišav počeo da ide u krug dok sam se ja kidao od smeha. Iskreno, bilo me je žao što smo ih prekinuli, ali su se tako dobro namestili za plašenje da bi bio prosto greh ne iskoristiti takvu priliku.
1904
5248
104
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#344

Imam fantazije da glumim u gangbang pornicu.Da li sam ja normalna?

odobravam 2145   •   osudujem 250   •   komentari 89
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575261   •   osuđujem 8236   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2917273

Skoro sam se porodila i ja uopšte nemam osećaj za dete. Ne osećam se kao majka, ne osećam privrženost prema detetu, kad ga držim u ruci kao da držim nečije tuđe dete. Nikakva povezanost, kao da sam ka...(više)

odobravam 1120   •   osuđujem 90   •   komentari 0
Detaljnije