Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2672094
23 Dec 19
Leto, malo prošlo deset sati ujutru, napolju nesnosna vrućina nakon noćne kiše a kum i ja se popeli na obližnju planinu, uvukli se u divljinu i beremo pečurke. Kum me zaustavi i kaže da oslušnem, stvarno se čuje kao da neko stenje i mi koliko smo mogli tiše krenemo prema zvuku. Na nekih stotinak metara dalje naletimo na momka i devojku u sred ''radnje''. Popeo se đuvegija na nju i bambusa junački. Mladi kamperi pa se zaigrali, sigurno nisu mislili da će bilo ko kročiti u divljinu ujutru. Kumu visi onaj pakosni osmeh na uglovima usana, a kada to uradi znam da smera neku gadost. Uzeo je motku i odjednom izleteo ispred njih sa rečima ''prostaci jedni, zar u šumi gde mogu životinje da vas vide, sram vas bilo''. Đuvegija je vrisnuo jače od devojke i toliko se upalšio da je onako golišav počeo da ide u krug dok sam se ja kidao od smeha. Iskreno, bilo me je žao što smo ih prekinuli, ali su se tako dobro namestili za plašenje da bi bio prosto greh ne iskoristiti takvu priliku.
1896
5231
104
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 450   •   osudujem 1380   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234685   •   osuđujem 17518   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5221   •   osuđujem 1740   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2844225

Nervira me to što od nas 250 na katedri, samo je nas 30ak položilo kolokvijum iz jednog predmera, pa je onda bio popravni kolokvijum sa sličnim pitanjima kao na prethodnom, i 90% onih koji su pali prv...(više)

odobravam 1412   •   osuđujem 733   •   komentari 0
Detaljnije