Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2672222
25 Dec 19
Brat je doveo devojku da živi kod nas, inače živimo on, majka i ja. Cura je užasno lenja, aljkava, neodgovorna, sva njonjava, gledajući je imam utisak da joj je teško što mora da diše. Kod nas je mesec dana, za to vreme nije se udostojila čak ni za sobom da posklanja kad jede, kad se kupa ili radi bilo šta drugo, ostavi za sobom opšti haos, zavuče se u sobu i gleda serije po ceo dan. Ne radi nigde jer ne želi, prilike za zapošljavanje joj se pružaju svako malo ali ona svaki posao uz neki izgovor odbija, lakše joj je da je mi ovde izdržavamo, a ona da u tuđoj kući džabalebari po čitave dane. Majka i ja smo izludele od nje, bratu smo nekoliko puta skretale pažnju na njeno ponašanje ali on ne da na nju i odmah počinje žestoku svađu sa nama. Vidim da je vrag odneo šalu i da ovo sve može biti samo još gore, tako da čekam brata da se vrati sa posla pa ako treba na krv i nož se posvađam sa njim ali ovog parazita će da udalji iz naše kuće, makar više nikad ne pričao sa mnom, ovo je neizdrživo.
5560
271
100
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#344

Imam fantazije da glumim u gangbang pornicu.Da li sam ja normalna?

odobravam 2145   •   osudujem 250   •   komentari 89
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575261   •   osuđujem 8236   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2917273

Skoro sam se porodila i ja uopšte nemam osećaj za dete. Ne osećam se kao majka, ne osećam privrženost prema detetu, kad ga držim u ruci kao da držim nečije tuđe dete. Nikakva povezanost, kao da sam ka...(više)

odobravam 1120   •   osuđujem 90   •   komentari 0
Detaljnije