Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2672222
25 Dec 19
Brat je doveo devojku da živi kod nas, inače živimo on, majka i ja. Cura je užasno lenja, aljkava, neodgovorna, sva njonjava, gledajući je imam utisak da joj je teško što mora da diše. Kod nas je mesec dana, za to vreme nije se udostojila čak ni za sobom da posklanja kad jede, kad se kupa ili radi bilo šta drugo, ostavi za sobom opšti haos, zavuče se u sobu i gleda serije po ceo dan. Ne radi nigde jer ne želi, prilike za zapošljavanje joj se pružaju svako malo ali ona svaki posao uz neki izgovor odbija, lakše joj je da je mi ovde izdržavamo, a ona da u tuđoj kući džabalebari po čitave dane. Majka i ja smo izludele od nje, bratu smo nekoliko puta skretale pažnju na njeno ponašanje ali on ne da na nju i odmah počinje žestoku svađu sa nama. Vidim da je vrag odneo šalu i da ovo sve može biti samo još gore, tako da čekam brata da se vrati sa posla pa ako treba na krv i nož se posvađam sa njim ali ovog parazita će da udalji iz naše kuće, makar više nikad ne pričao sa mnom, ovo je neizdrživo.
5541
271
100
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 450   •   osudujem 1380   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234685   •   osuđujem 17518   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5221   •   osuđujem 1740   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2844225

Nervira me to što od nas 250 na katedri, samo je nas 30ak položilo kolokvijum iz jednog predmera, pa je onda bio popravni kolokvijum sa sličnim pitanjima kao na prethodnom, i 90% onih koji su pali prv...(više)

odobravam 1412   •   osuđujem 733   •   komentari 0
Detaljnije