Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2672333
25 Dec 19
Čistio sam tavan, mislim da je zadnji put čišćen pre mog rođenja ('85 sam godište) i našao sam školska svedočanstva mog dede (koji je bio '23 godište). Ocene katastrofa, na primer Zemljopis (današnja geografija) slabašna trojka, zanat krojački dvojka (dvojka je tada bila kao što je kec sada). Naveo sam ova dva predmeta zbog toga što je deda kasnije proputovao ceo svet znao napamet gradove, doneo iz Brazila dva globusa kao poklon i on me učio prvim kartama sveta i glavnim gradovima zemalja. Zanat krojački zbog koga je pao razred je njegovo zanimanje bilo celog života, kasnije je postao i modelar i zbog toga ga je fabrika u kojoj je radio slala širom sveta jer je bio profesionalac u svom poslu i veoma tražen. Eto primera kao vrata da školovanje nije merilo čovekovog daljeg razvoja.
7276
132
38
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#344

Imam fantazije da glumim u gangbang pornicu.Da li sam ja normalna?

odobravam 2145   •   osudujem 250   •   komentari 89
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575261   •   osuđujem 8236   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2917273

Skoro sam se porodila i ja uopšte nemam osećaj za dete. Ne osećam se kao majka, ne osećam privrženost prema detetu, kad ga držim u ruci kao da držim nečije tuđe dete. Nikakva povezanost, kao da sam ka...(više)

odobravam 1120   •   osuđujem 90   •   komentari 0
Detaljnije