Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2673395
28 Dec 19
Ljudi, 70% društvenog statusa je stvar samopouzdanja. Znam da grubo zvuči,. Verujte mi. Lepo izgledam i treniram redovno. Imam drugaricu (srednja škola) koja takođe ima iste navike. Jedina razlika između mene i nje je ta što ona bukvalno ne je*e nikog ni 2%. Ume da se suprotstavi. Ne dotiče je apsolutno ništa. Niko ne sme reč da joj kaže. S druge strane, jako je dobra osoba. Voli da pomaže ljudima, ali samo onima koji to zaslužuju. Devojka bukvalno gazi sve pred sobom, i svi se lože na nju. Na drugoj strani sam ja, koja izgledam isto kao i ona, ali sam jako krhka, slaba i povučena. Ego mi je ravan nuli. Muškarci se svi lepe za nju. Mene posmatraju s podsmehom. Svesna sam da nikada neću biti kao ona ako ne poradim na samopouzdanju i ne naučim da se postavim dominantno kao ona. Inače smo mnogo dobre drugarice, i par puta je čak morala da me odbrani od nekih zlonamernih komentara, jer njoj bukvalno niko ne sme da zucne. Nisam ljubomorna ni malo, ali volela bih da mogu da budem kao ona.
5398
236
78
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#344

Imam fantazije da glumim u gangbang pornicu.Da li sam ja normalna?

odobravam 2145   •   osudujem 250   •   komentari 89
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575261   •   osuđujem 8236   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2917273

Skoro sam se porodila i ja uopšte nemam osećaj za dete. Ne osećam se kao majka, ne osećam privrženost prema detetu, kad ga držim u ruci kao da držim nečije tuđe dete. Nikakva povezanost, kao da sam ka...(više)

odobravam 1120   •   osuđujem 90   •   komentari 0
Detaljnije