Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2673905
29 Dec 19
Kad su mi brat i snaha nastradali u saobraćajnoj nesreći, njihov sin je imao tri godine, a ćerkica nepunih godinu dana. Ja sam imao ćerkicu od 8. meseci, i žena mi je bila trudna sa našim sinom. Snahini braća i sestre i naš brat i naša sestra se nisu ponudili da ih uzmu (njih šestoro), čak je jedna snahina sestra, rekla da bi im bilo najbolje u dom da idu, a ostali su se složili. Ja sam ćutao skoro celo vreme, a onda sam ustao i uzeo bratanca za ruku i rekao: "Dođi, ja ću brinuti o tebi. Kako bude mojoj deci, biće i vama." A ženi sam rekao: "Uzmi tu malu i idi kući". Većina njih mi nikad ništa nije dala za decu, ali su se ljutili kad su deca uzela nasledstvo njihove majke (tad su već odrasli i ja se nisam mešao u njihovu odluku). Uzeo bih ja njih da izdržavam, i da je još neko hteo da ih uzme, ali sam ogorčen jer su svi oni hteli radije da ih daju u dom, nego da ih uzmu. Hvala Bogu, deca su u životu uspela i bez njih, a ja sam ponosan i na bratovu i na moju decu. :)
13723
129
106
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 450   •   osudujem 1380   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234685   •   osuđujem 17518   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5221   •   osuđujem 1740   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2844225

Nervira me to što od nas 250 na katedri, samo je nas 30ak položilo kolokvijum iz jednog predmera, pa je onda bio popravni kolokvijum sa sličnim pitanjima kao na prethodnom, i 90% onih koji su pali prv...(više)

odobravam 1412   •   osuđujem 733   •   komentari 0
Detaljnije