Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2673905
29 Dec 19
Kad su mi brat i snaha nastradali u saobraćajnoj nesreći, njihov sin je imao tri godine, a ćerkica nepunih godinu dana. Ja sam imao ćerkicu od 8. meseci, i žena mi je bila trudna sa našim sinom. Snahini braća i sestre i naš brat i naša sestra se nisu ponudili da ih uzmu (njih šestoro), čak je jedna snahina sestra, rekla da bi im bilo najbolje u dom da idu, a ostali su se složili. Ja sam ćutao skoro celo vreme, a onda sam ustao i uzeo bratanca za ruku i rekao: "Dođi, ja ću brinuti o tebi. Kako bude mojoj deci, biće i vama." A ženi sam rekao: "Uzmi tu malu i idi kući". Većina njih mi nikad ništa nije dala za decu, ali su se ljutili kad su deca uzela nasledstvo njihove majke (tad su već odrasli i ja se nisam mešao u njihovu odluku). Uzeo bih ja njih da izdržavam, i da je još neko hteo da ih uzme, ali sam ogorčen jer su svi oni hteli radije da ih daju u dom, nego da ih uzmu. Hvala Bogu, deca su u životu uspela i bez njih, a ja sam ponosan i na bratovu i na moju decu. :)
13787
129
107
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#344

Imam fantazije da glumim u gangbang pornicu.Da li sam ja normalna?

odobravam 2145   •   osudujem 250   •   komentari 89
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575261   •   osuđujem 8236   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2917273

Skoro sam se porodila i ja uopšte nemam osećaj za dete. Ne osećam se kao majka, ne osećam privrženost prema detetu, kad ga držim u ruci kao da držim nečije tuđe dete. Nikakva povezanost, kao da sam ka...(više)

odobravam 1120   •   osuđujem 90   •   komentari 0
Detaljnije