Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2674455
30 Dec 19
U stan pored mog se doselio mladi violinista u pokušaju, arapskog porekla. To svira dan - noć! Ne bira termin, a pritom zvuči kao kad otvaraš zarđala vrata napred-nazad po sat vremena. Slao sam dopise menadžmentu, kucao mu na vrata, ostavljao poruke, da postoji kućni red, itd... Niko to nije šljivio ni 2%. Rek'o, dobro. Sad ćete me upamtiti svi! Kad god sam bio kući, odvrtao sam GARU, sve da zemlja gori! Od Zoke Kuline, Jeleta, Preldžija, Zare i Gocija, Save i Ljubiše, Baje Malog Knindže, pa istim redom unazad. Posle nekoliko dana, lupa meni neko na vrata, kad ono taj klinac sa violinom u ruci i tugaljivim glasom mi veli: Please, no more GARA... Velim ja njemu, sad ćes je slušati, sve dok je ne oženiš, majke ti ga beduinske!
7326
1108
103
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#344

Imam fantazije da glumim u gangbang pornicu.Da li sam ja normalna?

odobravam 2145   •   osudujem 250   •   komentari 89
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575261   •   osuđujem 8236   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2917273

Skoro sam se porodila i ja uopšte nemam osećaj za dete. Ne osećam se kao majka, ne osećam privrženost prema detetu, kad ga držim u ruci kao da držim nečije tuđe dete. Nikakva povezanost, kao da sam ka...(više)

odobravam 1120   •   osuđujem 90   •   komentari 0
Detaljnije