Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2675881
03 Jan 20
Molim sve roditelje da ne ograničavaju deci slobodu. Ja sam devojka koja nikad nije normalno rasla, izlasci su mi bili zabranjeni bukvalno bih samo u avgustu oko 14-20 dana smela da izlazim i to je to, da mi nije bilo škole poludela bih. Što se tiče ekskurzije - nema govora da spavam negde van kuće. Roditelji su mi sve branili pod izgovorom da je sve to za moje dobro, još gore je postalo u mojoj 16-oj godini kada sam upoznala svog dečka, sadašnjeg muža. Nisam smela da idem nasamo sa njim jer sam morala da se čuvam za brak i da budem časna. Toliko muka smo prošli da održimo našu vezu pogotovo jer je bila na daljinu. Toliko mi je toliko prokleto žao što nemam čega da se sećam, nijednog ludog izlaska, neke neprijatne situacije sa ekskurzije, izlazak iz kuće u 3 ujutru jer je dečku bila potrebna podrška. Žao mi je što neću imati o čemu da pričam svojoj deci. Roditelji verujte svojoj deci, te zabrane su dokaz sumnje u vaspitanje i ne daju dobar efekat.
6314
250
102
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije