Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2676738
05 Jan 20
Imam 39 godina. U braku sam već 12 godina i sve te godine, sve do sada nisam mogla da ostanem trudna nikako. I suprugu i meni najveća želja su deca, toliko smo propatili, namučili se, izdvajali mnogo novca za vantelesne oplodnje ali svaka do ove poslednje je bila bezuspešna. Borili smo se svim silama, odlazili u inostranstvo, kod raznih lekara, pila sam razne terapije i konačno, u avgustu prošle godine ostanem u drugom stanju. Svi iz našeg okruženja, prijatelji, rodbina, kumovi znali su kroz šta smo sve prošli da bi se ostvarili kao roditelji i koliko smo to silno želeli. Ono što me je užasno razočaralo je što su reakcije od strane svih njih kada sam im saopštila da sam trudna bile "znaš li ti koliko je trudnoća u vašim godinama rizična pogotovo prvo dete; ako niste mogli do sad niste trebali ni sada, to dete kad bude imalo 10 godina vi ćete biti baba i deda" i još mnogo ovakvih replika i komentara. Malte ne niko nam nije pružio podršku, čestitao, nije se iznenadio, nikome nije drago..
7105
346
265
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije