Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2676942
05 Jan 20
Vozio sam pijanog druga kući, on je divljao na zadnjem sedištu i smetao mi. Odjednom je rekao da mu se povraća i izbljuvao se maltene meni u vrat, okrenuo sam se da mu kažem da je mamlaz i kreten kretenski i čuo prasak. Pregazio sam kolima jednu devojku koju uopšte nisam uočio jer je vozila bicikl bez svetlosne signalizacije i u uglu ulice koju nisam odmah osvetlio farovima. Drug se otreznio u sekundi i zajedno smo je ubacili u auto i odmah prevezli do hitne. Devojka je imala baš ozbiljne povrede jer ja nisam vozio baš polako, ali zahvaljući brzoj intervenciji doktora sve je ispalo kako treba. Beskrajno sam joj zahvalan jer nije htela da me tuži i platio sam samo bolničke troškove. Razlog zbog koga nije podnela tužbu ni ona ni njeni roditelji je taj što sam se momentalno zaustavio i bez razmišljanja je prevezao u bolnicu što joj je na kraju uz lekarsku pomoć i spasilo život. Ne smatram da sam uradio bilo šta neuobičajeno, a ona kaže da bi retko ko uradio tako nešto.
5848
165
48
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 1084   •   osudujem 46   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158241

U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare ...(više)

odobravam 1267   •   osuđujem 68   •   komentari 0
Detaljnije