Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2677174
06 Jan 20
Na dočeku 2019. jedna budala me pogodi flašom i slomi mi nos pa završim pola sata posle ponoći u hitnoj. Već 16. januara padnem, to jest okliznem se na led, i slomim članak na levoj nozi. 20. juna taman što sam osposobio nogu i nos mi poprimio zdrav oblik, krenem sa društvom do obližnjeg izvora lekovite vode i tamo loše stanem na kamen, padnem i slomim ruku. Celo leto sam vukao gips na ruci i loše mi je zarasla pa su je ponovo lomili da bi je namestili. Negde tu na kraju godine, nepažnjom na poslu slomim oba prednja zuba i do nove godine sam jurio veštačke krunice da bar na dočeku ličim na čoveka. Na dočeku ove nove godine, neki klinja baci petradu koja mi upadne u kapuljaču, od praska izgubim sluh na desnoj strani i opet završim u hitnoj. Pukla mi je bubna opna, ali doktori kažu da će mi se sluh vratiti. Plašim se samo da mi i ova godina ne prođe kao prošla.
6396
171
142
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije