Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2839969
12 Jan 20
Deda je 1930. godište i sa 12 godina je pobegao u Partizane nakon što su mu Nemci uhapsili i oca i majku i poslali ih u logor. Partizani su ga smestili u neku dečiju četu koja je bila sastavljena od dece slične njemu, bez roditelja. Bili su uvek daleko od sukoba i uglavnom su služili kao kuriri i agitatori po selima gde su prolazili. Dedi je taj ratni period u partizanima ostao u najlepšem sećanju i sada kada krene da se gubi, misli da je još uvek dete i da je sa četom pa krene da zove nekog Gojka, izdaje naredbe, čita proglase, a kada ja viknem ''Mirno, druže Petre'' deda skoči iz kreveta kao oparen i stane u stav mirno. Znam da nije lepo sprdati se sa tako starim čovekom, ali posle kada se opet povrati u stvarni svet, seti se šta sam mu rekao i kako je ustao iz kreveta pa se zajedno smejemo. Nije mu ostalo još mnogo i imam osećaj da sa svakim smehom dodatno učvršćujemo ljubav između dede i unuka.
6219
103
39
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije