Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2840218
13 Jan 20
Moja devojka ima malu i izuzetno nepristojnu sestričinu. Mala ne samo da psuje kao kočijaš, nego ume i da vređa, smeje se kada je istuku zbog takvog ponašanja i generalno izgleda kao da je posednuta od strane demona, jer ima nekakav pakostan smeh. Jednom prilikom sedimo devojka i ja i gledamo film, ova mala dođe i hoće i ona da gleda iako ima pet godina i ne ume da čita. Devojka joj kaže da nema šanse i da se vrati u sobu, a mala odgovara ''Beži debela kravo da sednem''. Kada sam se i ja umešao i prigovorio joj da tako ne zove tetku, mala mi se obratila rečima ''A evo i konj se oglašava''.Svestan sam da nema šanse da se toga sama setila i sigurno je čula od nekog člana njene porodice koji me zove konjem. Rekao sam joj da čim malo poraste ima da joj izvadim oči i da dam cigančićima da se igraju na šta je ona počela da plače i otrčala kod majke. Čekaj mala, sada ćeš da vidiš kakvog ćeš teču da dobiješ. Ima teča od tebe da napravi curu za primer.
6709
433
89
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 450   •   osudujem 1380   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234685   •   osuđujem 17518   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5221   •   osuđujem 1740   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2844225

Nervira me to što od nas 250 na katedri, samo je nas 30ak položilo kolokvijum iz jednog predmera, pa je onda bio popravni kolokvijum sa sličnim pitanjima kao na prethodnom, i 90% onih koji su pali prv...(više)

odobravam 1412   •   osuđujem 733   •   komentari 0
Detaljnije