Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2840578
14 Jan 20
Prijatelji od detinjstva, živeo je u stanu pored mene, stariji godinu dana od mene. Svaki dan po ceo dan bi se igrali napolju, išli smo u istu školu, ja nisam imao brata ili sestru pa mi je on bio kao stariji brat. Pazio je na mene uvek, kad smo odrasli ostao je isti, prava ljudina, svima pomagao, ništa mu nije bilo teško, uvek je gledao da svima pomogne i da se ne zameri. Strašno smo voleli kola, često bi sami svoje sređivali, organizovali trke u gluvo doba noći. Na žalost jedan dan ga je sreća izdala, u krivini spustio točkove na travu i zadnji kraj izleti i povuče stranu na drvo, na mestu je ostao mrtav. Često bi noću sedeli pored Save, pili kafu, on zapali cigaru i pričamo do kasno u noć o svemu. Otkad ga nema ja sam sednem, skuvam dve kafe, zapalim cigaru i stavim sa strane, sedim i gledam bog zna gde. Čujem njegov glas kako mi priča nešto, osvrnem se povremeno u nadi da je tu negde ili da nailazi... Ali ga nema više, skratio sam dosta priču, izvinjavam se, morao sam da se olakšam bar ovde. Počivaj u miru druže..
6870
135
52
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 450   •   osudujem 1380   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234685   •   osuđujem 17518   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5221   •   osuđujem 1740   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2844225

Nervira me to što od nas 250 na katedri, samo je nas 30ak položilo kolokvijum iz jednog predmera, pa je onda bio popravni kolokvijum sa sličnim pitanjima kao na prethodnom, i 90% onih koji su pali prv...(više)

odobravam 1412   •   osuđujem 733   •   komentari 0
Detaljnije