Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2841168
15 Jan 20
Mislim da se sećam svojih prošlih života.. Često sanjam neke situacije u kojima nikad nisam bila a u kojima se nalazim, i pričam nekim stranim jezikom koji ne razumem, ali se ujutru a i mnogo posle sećam tačno šta je bilo u tim snovima.. U svim tim snovima živela sam različite živote, poprilično dosadne. Npr, bila sam sluškinja u nekom starom carstvu, za dvoje srarih ljudi u odrpanim haljinama koje liče na neke staroegipatske nošnje, ali nije bio Egipat.. I nisam imala dece, samo sam služila i družila se s nekim drugim sluškinjama koje su imale probleme i jednoj sam pokušavala da pomognem, jednu sam učila da šije itd.. Pa sam posle živela u nekoj nepoznatoj državi za vreme Cezara i bila sam siromašna majka petoro dece od kojih je troje umrlo.. I tako sam živela kroz razne neke periode, sve do 90ih godina 20og veka kad sam i rođena. Ne znam da li su to samo snovi, ali su jako živopisni, ponavljaju se svake noći i sadrže informacije o kojima ništa nisam znala.
1058
133
38
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 450   •   osudujem 1380   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234685   •   osuđujem 17518   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5221   •   osuđujem 1740   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2844225

Nervira me to što od nas 250 na katedri, samo je nas 30ak položilo kolokvijum iz jednog predmera, pa je onda bio popravni kolokvijum sa sličnim pitanjima kao na prethodnom, i 90% onih koji su pali prv...(više)

odobravam 1412   •   osuđujem 733   •   komentari 0
Detaljnije