Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2841168
15 Jan 20
Mislim da se sećam svojih prošlih života.. Često sanjam neke situacije u kojima nikad nisam bila a u kojima se nalazim, i pričam nekim stranim jezikom koji ne razumem, ali se ujutru a i mnogo posle sećam tačno šta je bilo u tim snovima.. U svim tim snovima živela sam različite živote, poprilično dosadne. Npr, bila sam sluškinja u nekom starom carstvu, za dvoje srarih ljudi u odrpanim haljinama koje liče na neke staroegipatske nošnje, ali nije bio Egipat.. I nisam imala dece, samo sam služila i družila se s nekim drugim sluškinjama koje su imale probleme i jednoj sam pokušavala da pomognem, jednu sam učila da šije itd.. Pa sam posle živela u nekoj nepoznatoj državi za vreme Cezara i bila sam siromašna majka petoro dece od kojih je troje umrlo.. I tako sam živela kroz razne neke periode, sve do 90ih godina 20og veka kad sam i rođena. Ne znam da li su to samo snovi, ali su jako živopisni, ponavljaju se svake noći i sadrže informacije o kojima ništa nisam znala.
1064
134
38
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije