Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2843412
20 Jan 20
Na dočeku 2005. godine se oduzmem od alkohola (imao sam samo dvadeset godina i to mi je bio prvi put da toliko pijem). Drugari su me doveli do kuće i pustili u nadi da ću umeti da otključam kapiju i da uđem. Ja sam nekako kapiju otključao, ušao i na pola puta do ulaza u kuću pao u nesvest. Napolju je bilo minus 10, moji su uveliko spavali, sestra je i dalje bila na proslavi i nije imao ko da me nađe. Što sam danas živ mogu isključivo da zahvalim našem psu koji je ne znam ni ja kako strgao lanac sa sebe i ležao na meni da me ugreje. Posle dva sata me je našla sestra kada se vratila i ona je i zatekla psa da još uvek leži. Prošao sam bez većih posledica, neka mala upala grla, ništa strašno. Kada sam ispričao doktoru celu priču on je hteo da zove novinarsku ekipu da sve to zabeleži, al ćale nije dao jer ga bilo sramota da se vidi u novinama da mu je sin bio pijan toliko da se onesvestio.
7572
203
94
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#168

Nekad kad setam i slusam muziku zamisljam da sam u spotu. I vi to radite, priznajte!

odobravam 1546   •   osudujem 86   •   komentari 43
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576580   •   osuđujem 9863   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5304   •   osuđujem 1757   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2964813

Kum je vodio i ženu i ljubavnicu na more u isto vreme, i žena nije ništa posumljala, a ova sedela u autobusu iza njih, i bila u istom hotelu.

odobravam 194   •   osuđujem 1645   •   komentari 0
Detaljnije