Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2843414
20 Jan 20
Moj deda je kao mlad našao u šumi štene vuka, doneo ga u selo i čuvao. Baba je oštro bila protiv, ali se vremenom navikla jer je taj Vučko (kako su ga zvali) bio poslušan i pitom kao pas. Stalno je sa dedom išao u šumu i pratio ga gde god ovaj ide. Celo selo je znalo da Rajko čuva vuka i bio je svojevrsna atrakcija. Vučka su ubili lovci tako što su ušli u dedino dvorište i pogodili ga u glavu jer je navodno bio neki zakon u SFRJ gde nijedno domaćinstvo nije smelo da bez dozvole čuva divlju životinju, a deda tu dozvolu nikada nije ni vadio jer nije ni znao da treba. Deda i dan danas čuva kao oči u glavi kolor fotografiju gde ga je ekipa Večernjih Novosti fotografisala sa Vučkom i kaže da je tokom života čuvao mnogo pasa, ali da nijedan nije bio ni upola pitom i pametan kao taj vuk.
6166
97
74
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#168

Nekad kad setam i slusam muziku zamisljam da sam u spotu. I vi to radite, priznajte!

odobravam 1546   •   osudujem 86   •   komentari 43
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576580   •   osuđujem 9863   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5304   •   osuđujem 1757   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2964813

Kum je vodio i ženu i ljubavnicu na more u isto vreme, i žena nije ništa posumljala, a ova sedela u autobusu iza njih, i bila u istom hotelu.

odobravam 194   •   osuđujem 1645   •   komentari 0
Detaljnije