Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2844202
22 Jan 20
Bila sam sa oženjenim čovekom sve dok nisam videla njegovu ženu. Ona je toliko prelepa i prezgodna, ja sam ostala u šoku. Uvek sam te prevarene žene zamišljala kao neke zapuštene domaćice. Nije mi jasno šta ga tera da je vara, zašto dolazi kod mene kad ima nju koja je milion puta lepša od mene i vidi se da ga baš voli. Izgleda da je ipak istina ono da muškarci ne varaju sa boljom. Već sam bila u bedaku jer je oženjen, a onda mi je skroz uništilo samopouzdanje kada sam nju videla. Prekinula sam s njim, ali i dalje ne shvatam šta muškarce koji imaju takve lepotice kod kuće tera da ih varaju. Bar da varaju sa lepšima pa i da nekako razumem.
1761
4765
226
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#168

Nekad kad setam i slusam muziku zamisljam da sam u spotu. I vi to radite, priznajte!

odobravam 1546   •   osudujem 86   •   komentari 43
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576580   •   osuđujem 9863   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5304   •   osuđujem 1757   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2964813

Kum je vodio i ženu i ljubavnicu na more u isto vreme, i žena nije ništa posumljala, a ova sedela u autobusu iza njih, i bila u istom hotelu.

odobravam 194   •   osuđujem 1645   •   komentari 0
Detaljnije