Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2844786
23 Jan 20
Imam veliko oštećenje sluha. Nikad neću zaboraviti kako su se dr. i med. Sestra rugale mami kako neće biti ništa od mene i neka se počne privikavati na to iako sam na rezultatima pokazala iznadprosječnu inteligenciju. Pohađala sam normalnu osnovnu i srednju školi bez imalo prilagodbi na koje sam imala pravo (neki profesori su mi se rugali, namjerno me stavljali u zadnju klupu, govorili mi iza leđa, odbijali ponoviti, forsirali me u stvarima koje jednostavno NE MOGU čuti) . Ipak, završila sam osnovnu i srednju školu kao najbolja učenića. Na teškom fakultetu jedna od najboljih u generaciji. Želim Vam samo reći kako Vaš život i okolina ne može toliko puta srušiti koliko puta vi možete ustati i krenuti dalje. Igrom okolnosti sretnem tu dr. i bezobrazno me pita kako to da sam išla dalje nakon što mi je toliko ljudi reklo NE MOŽEŠ. Samo sam joj se nasmiješila i rekla: Pa vi znate da ja ne čujem dobro. Svaki put kada ste mi vi rekli ne možeš, ja sam čula "Ti to MOŽEŠ! ". Samo što nije dobila moždani udar.  
10712
357
143
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#168

Nekad kad setam i slusam muziku zamisljam da sam u spotu. I vi to radite, priznajte!

odobravam 1546   •   osudujem 86   •   komentari 43
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576580   •   osuđujem 9863   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5304   •   osuđujem 1757   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2964813

Kum je vodio i ženu i ljubavnicu na more u isto vreme, i žena nije ništa posumljala, a ova sedela u autobusu iza njih, i bila u istom hotelu.

odobravam 194   •   osuđujem 1645   •   komentari 0
Detaljnije