Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2845079
23 Jan 20
Godinama radim u jednoj industrijskoj firmi koju ne bih imenovao. Uporedo završim višu mašinsku školu i kad je tadašnji šef smene otišao u penziju, mene glavni šef pozove i pita me da li bih završio obuku u firmi, da postanem šef smene pošto imam višu i dobar sam radnik. Naravno pristanem. I kad sam postao šef smene nisam se nametao radnicima niti ih izrabljivao da se ulizujem glavnim šefovima. Trudio sam se da maksimalno korektno radim svoj posao. Pošto mi se obim posla smanjio ali povećala odgovornost, počela su ogovaranja od strane radnika. Kako sam umišljen, neradnik itd. Čak su mi smišljali nadimke. Sve vreme sam ćutao, dok nisu počeli dok prolazim da mi dobaciju nadimke a kad se okrenem prave se ludi, pa kad nastavim svojim putem oni počnu da se smeju. Tu sam puko, počeo sam da im proveravam norme, bolovanja, slobodne dane, kvalitet delova pa sam im vraćao na doradu za najmanju sitnicu. Pritisnuo sam ih maksimalno. Od tad me svi poštuju.  
7030
91
69
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#168

Nekad kad setam i slusam muziku zamisljam da sam u spotu. I vi to radite, priznajte!

odobravam 1546   •   osudujem 86   •   komentari 43
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576580   •   osuđujem 9863   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5304   •   osuđujem 1757   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2964813

Kum je vodio i ženu i ljubavnicu na more u isto vreme, i žena nije ništa posumljala, a ova sedela u autobusu iza njih, i bila u istom hotelu.

odobravam 194   •   osuđujem 1645   •   komentari 0
Detaljnije